Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
06 1 270 9700

Szállítási díjak

Rendeljen otthonról kényelmesen és vegye igénybe az Impala házhoz szállítását vagy futárszolgálataink valamelyikét!

A megrendelt termékeket a futárszolgálat saját gépjárműivel szállítja házhoz mind Budapesten, mind pedig az ország egész területén. A szállítási díj az áru méretétől és súlyától függően 7000 Ft-tól, de a szállítási feltételeket a szék típusától függően egyeztetjük. Futárszolgálattal csak úgynevezett lapraszerelt, azaz dobozban forgalmazott, nem összeszerelt termékeket tudunk szállítani.

A megrendelt termékeket a küldemény átvételekor vagy előre utalással kell kifizetni.
A Megrendelő a küldemények sérülésmentes szállítását és darabszám szerinti átvételét szállítólevélen igazolja. Ha a vevő vagy megbízottja nem tartózkodik a helyszínen, munkatársunkkal egyeztethet egy újabb szállítási időpontot. Ebben az esetben azonban az első szállítás összegét is felszámoljuk!

A webáruházban feltüntetett termékek vételára a házhoz szállítás költségét nem tartalmazza!

Egyéb felmerülő kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az  impala@impala.hu e-mail címen!

Az Impala Bútorkereskedő Kft.-nél történt vásárláskor eldöntheti, hogy él-e az általunk biztosított házhoz szállítási lehetőséggel vagy személyesen veszi át és viszi el a vásárolt terméket. Javasoljuk, hogy minden esetben előre egyeztessen eladó kollégáinkkal, hogy a házhoz szállítás zökkenő mentesen történjen!

 

Áruházunkban lehetőség van az összeszerelt állapotban lévő vagy nem lapraszerelt termékek egyedi szállítására is. Ebben az esetben a szállítás költségét, időpontját kollégáinkkal tudja egyeztetni.

A megvásárolt árut, 7 napig áll módunkban díjmentesen tárolni, ezen túlmenően tárolási költséget számítunk fel, továbbá az Ügyfél hibájából meghiúsult kézbesítés miatti ismételt házhoz szállítás költségei is minden esetben az Ügyfelet terhelik.